Ndërprerjet e planifikuara të rrymës për nesër e pasnesër – ORAinfo Ballina | ORAinfo.com - Nuk ndalet
Lajmet e fundit
7 °C

Ndërprerjet e planifikuara të rrymës për nesër e pasnesër

17:48 | 04 Janar 2017

1.

Me 05.01.2017   në  NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës  10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mesbardhi I, TS Mesbardhi II, TS Bardh i Vogël, TS Albana e Vogël, TS Sllatinë e Vogël II, TS Albana e madhe te Shaljanët dhe TS FSK.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

2.

Më 05.01.2017, në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lum i madh (15019006) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika- Rekë) dhe Prilluzhë.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e gypave dhe promontimi i shtyllave.

3.

Më 06.01.2017  në NS 110/35/10kV Palaj do të shkyqet:

Dalja 10 kV Palaj ( Kodi:18024001) prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e shkyçjes: promontimi shtyllave.

4.

Më 06.01.2017  në NS 220/35/10 kV Podujeva kërkoj të shkyçet:

Dalja10 kV Letanci (Kodi: 14000012)  prej orës 10:30deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

5.

Më 06.01.2017  në NS 35/10 kV Batllava kërkoj të shkyçet:

Dalja 10 kV Batllav-Orllan (Kodi: 14015001) prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batllava, Gërdovci, Bellopoja TS. Govorët Fabrika e Pijeve Kaqibegu,  TS Zhitialitë, Lluga dhe  Sibovci i Poshtëm.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në Projektin Dislokimi I NS 10/0.4 kV Quka-Brainë, shtrirja e përçueseve në LP 10 kV.

 

Pejë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  05.01.2017 në NS 110/10 kV Peja2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Loxha  (Kodi:51000008)prej orës 10:00 deri në ora  13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i LP dhe ndërrimi I isolatorëve VHD.

2.

Më  05.01.2017, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (53000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lumbardh,  Lluka e Epërme, Pozhar, Kodrali, Irzniq Mushkolaj, Gllogjan, Shaptej, Gramaqel, Shaptej, Ratish, Maznik dhe Dashinoc.

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi i  4 shtylave të tensionit të mesëm dhe I isolatorëve.

3.

Më 05.01.2017  do të shkyçet prej orës 10:00 deri në ora 15:00

NS 10/0.4kV Ambulanta me kod:52056001007 i cili furnizohet nga Dalja 10kV Klina 3 nga

NS 35/10kV Klina

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika dhe lagja afër Tregut të gjelbër.

Arsyeja e shkyçjes:  punimi i daljes 0.4kV (shtrirja e kabllit ABC), NS i mbingarkuar.

4.

Më 06.01.2017 në NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi shtyllave dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

5.

Më 06.01.2017  në NS 110/10 kV Klina do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Jashanica (Kodi:52000003) prej orës  09:00 deri në 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pograxha, Qupeva, Jellovic, Resniku dhe Jashanica.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i ormanit TU dhe riparimi I bazave të TM.

 

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë

1.

Më 05.01.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e shkyçjes:   ndërrimi i shtyllave të vjetra në degën Jezerc 10 copë.

2.

Më 06.01.2017  në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)  nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e shkyçjes:  Bartja e përquesit nga shtyllat e vjetra të tensionit të mesëm në të rejat në Kashtanjevë.

 

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  05.01.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet :

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001 ) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Morinë, Polluzhë, Shtuticë, Rezallë, Tushilë, Likoc, Obri, Murgë, Poshinë dhe Ticëp.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllave 10kV.

2.

Më  06.01.2017  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Novolani(73000005)  prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Pa energji do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e shkyçjes:  vendosja e shtyllave të 10kV.

 

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  05.01.2017  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

Dalja 10 kV  Koretini (62000017) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë, Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellsi Korinjan.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i tri shtyllave të TM dhe izolatorëve.

2.

Më 06.01.2017 në  NS 110/10 kV Gjilan 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J18 Spitali ( 63000018) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi i 2 shtylave të TM, izolatorëve dhe i përçuesit.

 

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 05.01.2017 në NS 35/10kV Prizreni 4  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shkolla Normale(30033004)prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tusuzi (II, III, IV), Sh.f. ‘’ Bajram Curri’’, Uniomonti, Elani, Shkolla Normale dhe KFOR-i turk.

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi i panelit të tensionit të ulët=1250kVA Tusuz II.

2.

Më 05.01.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV  Peqani (Kodi:32000007) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqani, Sllapuzhani, Bllaca, Duhla, Nishori, Kosterrci, Breshanci, Semetishta, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës (Bes co etj).

Arsyeja e shkyçjes: bartja e rrjetit në shtylla të reja të TM.

3.

Më  06.01.2017  në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rahoveci  ( 30000015) prej orës  10:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllës së dëmtuar të TM.

4.

Më 06.01.2017  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Mushtishti (32000002) prej orës  10:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mushtishti, Vraniqi, Sopi, Savrovë, Bukosh, Dvaran, Popolan, Maqitevë, Dolloc, Baqevc, Nita Shirokë, Fabrika e Tekstilit Mushtisht, DIA Petroll, Haki Llugaxhiu, Parketeria Sopi.

Arsyeja e shkyçjes: Bartja rrjetit në shtylla të reja të TM.

 

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Me 05.01.2017  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Ponosheci(80080006)  prej orës  11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jahoci, Meja, Rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, deva, Popoci, Ponosheci dhe Morina.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndarësit linjor në TS – Rracaj dhe riparimi I TM, TS-kulla Shishman revizionimi i oramnit TU (ndërrimi i ndërpresrësve, bazamenteve të siguresave të TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapsirës jashtë dhe brenda TS-it.

2.

Më  05.01.2017  në NS 110/35/10 kV Rahoveci  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Opterusha(Kodi:82000010)  prej orës  11:00  deri në ora  15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Hoça e Madhe, Zoqishti, Opterusha, Brestoci, Hoçë Vogëel, Nagavci dhe Celina.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i TM në TS – Opterusha 4, TS-Zoqisht 1, ndërrimi I bazamentave në LP 10KV TS Nagavci.

3.

Më 05.01.2017  në NS 35/10kV Malisheva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Malisheva (82082004) prej orës 08:00  deri në orën 11:00

Gjatë shkyçjes të kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Malisheva.

Arsyeja e shkyçjes:  rivizionim i rrjetit 10kV në segmentin për TS2 Burim.

Më 06.01.2017  në NS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi : 80080012) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cermjani, Beci, Doblibare, Kralani, Shqiponja dhe Gërgovci.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi dhe montimi i ndarësit linjor në TS Bardhaniq, TS-Minoriteti Cermjan  revizionimi i ormanit TU (ndërrimi i ndërprerësve, bazamenteve të siguresave të TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapësirës jashtë dhe mbreda TS-it).

5.

Më 06.01.2017  në NS 110/10kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Ura e Terzive (81000004)  nga ora 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Kushavec, Smaq, Fshaj, Ujëz, Pnish, Muhadër dhe Rogovë.

Arsyeja e shkyçjes:  Montimi i ndarësit linjor në TS – Kushavec 1 dhe revizionimi I ormanit TU, TS-Ujzi 1  revizionimi i oramnit TU (ndërrimi i ndërprerësve, bazamenteve të siguresave të TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapësirës jashtë dhe mbreda TS-it.

6.

Më  06.01.2017   në  NS 35/10kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dragobili (82082006) prej orës 08:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Arsyeja e shkyçjes:  Intervenim nga ana e TM10kV ne TS4 Pagarusha

Komento:

VËREJTJE: ORAinfo mban të drejtën e përzgjedhjes së komenteve që do të publikohen. Komentet që përmbajnë gjuhë të urrejtjes, përmbajnë sharje dhe lëndime, si dhe komentet që nuk ndërlidhen me artikullin në të cilin komentoni, nuk i publikojmë.

Ju faleminderit!